In de online shop van Stockline maken wij gebruik van cookies. Onze eigen Stockline-Cookies zijn bestemd voor het gebruiksvriendelijker en veiliger maken van uw bezoek aan onze website.
OK

 

Geniet van een automatische korting van 20 euros per artikel (groot Electro en spoelbakken) bij het aankruisen van een afhaling in een winkel (Ukkel en Genval ) (niet voor de offertes geldig)

Wordt een en bevoorrechte klant (met inschrijving op onze website en newsletter)en geniet van kortingen op honderden inbouw producten.

 
 Vraag ons (info@stockline.be ) Uw persoonlijke prijsofferte vanaf 3 inbouw toestellen voor nog interessantere prijzen.

 
 

Onze prijzen dalen elke dag om meer competitief te zijn. Als u artikelen in België (belgische website) goedkoper vindt, ingesloten de leveringskosten, kan U ons dat meedelen op info@stockline.be voor of 24 uren na de bestelling. Onze producten zijn nieuw, onder garantie en wij kopen deze enkel in België en in Frankrijk.

OM ONS TE BEREIKEN

- telefonisch maandag/donderdag 9-16u en vrijdag  9-14 uur : 02.654.22.70 (0032 2 6542270).
- Per e-mail elke dag op info@stockline.be
- door de “chat online” op de site : door een bericht na te laten of rechtstreeks indien het niet bezet is.

GRATIS LEVERING  In België vanaf 699€ en in Frankrijk, Luxembourg en Nederland vanaf 999€. (Niet voor de offertes geldig)

AANDACHT bij de levering :  Indien uw bestelling  beschadigd aankomt, moet u dit duidelijk aanduiden op de vrachtbrief EN het beschadigt artikel weigeren. Indien dit niet gebeurd, kunnen wij dan niet instaan voor een omruiling of een terugbetaling van de bestelling.  TEKEN NOOIT de vrachtbrief vooraleer U goed de het artikel controleert met en zonder de verpakking.

 

Best verkochte producten

Alle beste verkochte producten
Waarom bij Stockline Kopen?

Ons bedrijf IMETRA CONSULT BVBA en onze winkels bestaan sinds 1995 en wij verkopen enkel nieuwe producten onder de garantie van de fabriek.

Wij zij ook Cuisiniste onder de naam van “Cuisine & Design BVBA” (zie onze link “keukens op maat”)

  • Wij bieden U aantrekkelijke prijzen en persoonlijke prijsoffertes bij de aankoop van meerdere apparaten.
  • Wij maken prijsoffertes voor Uw keuken op maat en werken alleen maar met serieuze en betrouwbare Duitse merken.
  • Wij installeren in België, de inbouwproducten (prijs op aanvraag).
  • Wij nemen gratis alle oude apparaten terug (op aanvraag per e-mail bij de bestelling zelf).
  • Wij installeren gratis de niet ingebouwde artikelen op aanvraag.
  • Wij leveren tot op de verdiepingen en kunnen U ook , indien nodig, een lift bestellen.
  • Wij bieden u alle benodigde vertrouwen voor uw aankopen op Internet met beveiligde betalingen en het respect voor uw persoonlijke gegevens.

We verdelen de grootste merken en bieden u meer dan 8,000 referenties van nieuwe producten en onder garantie. De na verkoop dienstverlening wordt rechtstreeks met u en de fabrikant verzekerd. Bepaalde merken bieden de mogelijkheid tot een verlenging van de garantie naar 5 jaar toe.

Als u alle gewenste informatie niet terugvindt of indien u op zoek bent naar een product, kan U ons schrijven op info@stockline.be

We hebben winkels en magazijnen in België over Brussel en Genval. Je vindt op deze site de adressen en plannen van deze winkels.

Geschenk bon

Geschenk bon

GASTENBOEK

achat de materiel pour la cuisine au complet : four, plaque, LV, micro onde, frido congelo...le tout pour une livraison sur la france. tres bon service, toujours dispo au telephone et pour des conseils. livraison faite en temps et en heure, et sans probleme. Je recommande vivement d autant que les prix sont canons....

Dimitri